EN

plac wiejski

Lokalizacja: Zachodniopomorskie, PL

Budżet: 1 mln PLN

Etap: zrealizowane

Zespół: T. Kuriański, G. Biedunkiewicz, D. Biedunkiewicz, K. Prałat


Celem zadania inwestycyjnego była modernizacja głównego placu wiejskiego. Zadanie obejmowało budowę zatoki autobusowej z wiatą przystankową, plac zabaw, boisko sportowe i zagospodarowanie terenu.  Zakres usługi obejmował projekt koncepcyjny, budowlany, wykonawczy oraz nadzór inwestorski nad realizacją zadania. 


Projekt został nominowany do nagrody Cement w Architekturze Stowarzyszenia Architektów Polskich, oraz do nagrody Marszałka Województwa Zachodniopomorskiego w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Województwa Zachodniopomorskiego.

        © biastudio

        Architektura, Nadzór, Project Management

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

OK